CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, België
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

GROEN ZWEMBAD

We worden ons steeds bewuster van het milieu. Duurzamer leven is bovendien ook goed voor de portemonnee. Dé trend van dit moment is dan ook het zogenoemde 'groene' zwembad. Dit is op het eerste gezicht een normaal zwembad, waarvan de techniek zo is aangepast dat energieverbruik en het gebruik van chemicaliën tot een minimum beperkt worden. Je hoeft niets aan luxe, comfort of zwemgenot in te boeten, maar je hebt wel een zeer energievriendelijk zwembad.

Maatregelen die je kunt nemen om energie én geld te besparen zijn onder meer:

Led zwembadverlichting aanbrengen in plaats van gewone verlichting (verbruik van slechts 36 Watt i.p.v.n 600 Watt).

Met een speciaal systeem water recupereren bij het spoelen van de filter (de 'backwash') waardoor je duizenden liters water bespaart.

Het zwembad verwarmen door middel van zonnecollectoren.

Een speciale milieuvriendelijke pvc liner gebruiken.

Het water ontsmetten door middel van zoutelectrolyse, waarbij zout omgezet wordt in chloor. Hierdoor gebruik je minder schadelijke chemicaliën, ruikt je zwembad minder naar chloor en heb je minder kans op irritaties door chloor. 

Wij helpen je graag verder