CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, België
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

Maak je zwembaddromen waar met ADB!

Wie droomt er niet van een eigen zwembad in de achtertuin? Heerlijk luieren aan je eigen zwembad. Een verfrissende koele duik kunnen nemen op een zwoele zomerdag of fervent baantjes trekken als sportieve uitlaatklep. 
Waarschijnlijk word je al snel uit die droom geholpen. Zo zou een zwembad bijvoorbeeld erg duur zijn, te veel onderhoud vergen en bovendien zou je in ons klimaat er maar kort gebruik van kunnen maken, dus niet de moeite waard.

Duur is natuurlijk relatief, maar als je zelf aan de slag gaat, levert dat al een enorme besparing op. Bij ADB zijn we continu op zoek naar de beste zwembadonderdelen voor de scherpste prijzen. En we laten je zeker niet in de kou staan, maar begeleiden je met advies en technische ondersteuning. 

Een zwembad moet je goed onderhouden om er optimaal plezier van te hebben. Dat is een feit. Daar zul je dus inderdaad wel wat tijd in moeten investeren. Tegenwoordig is echter veel geautomatiseerd en door kwaliteitsproducten te gebruiken, wordt het je al een stuk gemakkelijker gemaakt. Je zult merken dat het onderhoud van je zwembad zo een stuk plezieriger wordt !

Met een goed verwarmingssysteem kun je in feite het hele jaar door van je zwembad profiteren. Kies je voor een zwembadverwarming op zonne-energie dan ben je nog goed bezig ook en behaal je met een geringe investering een hoog rendement.

Wil je een zwembad dat opgaat in de natuurlijke omgeving en dat vriendelijk is voor mens, milieu en je portemonnee? Verdiep je dan eens in dé trend van het moment: het 'groene' zwembad.