CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, België
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

  OVER ONS

  Agro Drip Belgium of kortweg ADB legt zich al 30 jaar toe op het leveren van zwembadmaterialen en beregeningssystemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je adviseren bij het zelf bouwen van een zwembad of het installeren van een beregeningssysteem. 

  Onze missie is het altijd op zoek zijn naar de beste producten op dit gebied. Omdat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikanten kunnen we de beste prijs en de beste garantievoorwaarden bieden.

  Daar is onze samenwerking met FLUIDRA een gevolg van. Als officiële verdeler van ASTRAL in midden Vlaanderen hebben we de zekerheid van continuïteit in een markt die snel evolueert.

  Door onze jarenlange ervaring is onze productkennis uniek. Schroom dus niet om daar gebruik van te maken. Wij staan altijd voor je klaar met advies en technische ondersteuning. Honderden klanten, niet alleen uit de provincie Antwerpen waar we gevestigd zijn, maar ook uit Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en heel Vlaanderen en zelfs uit Nederland hebben hun zwembaddromen al waargemaakt.

  Neem een kijkje op onze website of nog beter: kom eens langs in onze showroom in Viersel. Wij staan voor je klaar.

  Wij helpen je graag verder