CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, België
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

TOEBEHOREN

Om het onderhoud van je zwembad vlot te laten verlopen heb je natuurlijk het nodige gereedschap nodig. Bij ons vind je een ruim aanbod aan stofzuigers, schepnetten en andere toebehoren, waarmee je zwembad onderhouden een fluitje van een cent wordt. Wij adviseren je graag over welke accessoires bij jouw zwembad passen.

Beschik je over een groter zwembad of ga je voor gemak, dan hebben wij diverse automatische stofzuigers die je worden aangedreven door de filterinstallatie. Zo wordt je een groot deel van het werk uit handen genomen.

Een elektrische robotstofzuiger werkt geheel autonoom en sommige modellen maken ook trappen, wanden en de waterlijn schoon. Hij is uitgerust met een eigen aandrijfmotor en beschikt over een interne pomp die het vuil opzuigt en verzamelt in een opvangdepot.

Bij ons kun je ook terecht voor een ruim assortiment van chemicaliën en overwinteringstoebehoren. Tevens verkopen we kunststof veiligheidstegels voor rond het zwembad en opbergsystemen voor al je zwembadtoebehoren.