CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, België
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

IRRIGATIE

Irrigatie of beregening is de sleutel voor een groene en verzorgde tuin, heel het jaar door, ongeacht de omstandigheden. Op plaatsen waar op natuurlijke wijze een tekort aan neerslag aanwezig is, kan je door gebruik te maken van allerlei technische hulpmiddelen extra water voorzien.

Toepassingen vind je in landbouw maar ook in tuinen. In siertuinen kunnen planten, bomen en grassen, die anders zouden lijden onder het tekort aan water, bevloeid worden, zodat ze er stralend uitzien.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van de zelfbouwer, of als u de werkzaamheden niet zelf ziet zitten, kunnen we u adressen bezorgen van professionele beregeningsinstallateurs, die vele jaren ervaring hebben met onze materialen.

Waarom een beregeningssysteem van adb?

Wij kunnen u adviseren in de juiste keuze van pomp, filters, soort en diameters van leidingen, zowel bij gebruik van regenwater, een geboorde put of gewoon leidingwater.

Zowel voor kleine als grote tuinen, serres, parken, sportvelden, rijbakken of stofbestrijding,                 
wij kunnen u helpen met de juiste keuze uit het zeer grote gamma van sproeiers ,druppelsystemen, sturingssytemen en automatisatie.

Hoe ga je concreet te werk?

Efficiënt en doordacht : automatisatie van het beregeningssysteem met een Wifi sturingsautomaat, elektrische kranen en een regensensor zullen onnodige waterverspilling tegengaan en zullen voorkomen dat de grond te nat wordt en er plassen ontstaan. Tevens zullen alle plantjes op het juiste tijdstip voorzien worden van water.

Voor een nieuw irrigatiesysteem op maat, bij de (her)aanleg van uw tuin, voor uitbreiding van een bestaand beregeningssysteem of het automatiseren en/of beveiligen van uw oude pomp, bij ADB bent u aan het juiste adres.


Wij helpen je graag verder