CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, Belgiƫ
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

    SPA

    In een wereld vol druk en stress is een Spa of Whirlpool een heerlijk moment van massage en ontspanning. We bieden de uitgebreide gamma van ASTRAL aan. Ook hier is kwaliteit een zekerheid gekoppeld aan design en functionaliteit. De reeks ADVANCED Ergonomische spa's met prestaties en configuraties die de veeleisende klant zal waarderen.

    De spa ATLANTIDA heeft twee lig en drie zitplaatsen, uitgerust met een totaal massagepakket van 52 hydromassage jets en 14 luchtmassage jets, 2 watervallen en 3 hoofdsteunen. Elke lig of zitplaats heeft een andere massage. Uitgerust met een ozonbehandeling, 5 led kleurentherapie en aromatherapie. Geleverd met thermische afdekking en uitbreidbaar met een audio set. Verschillende kleuren en omkasting zijn verkrijgbaar.

    De spa EVOLUTION heeft eveneens twee lig en drie zitplaatsen maar heeft meer jets en een ergonomisch uitgewerkte plaatsen.. Deze spa is verkrijgbaar, net zoals alle modellen van de reeks ADVANCED, in andere kleuren en verschillende omkastingen . Uitgerust met & waterval, kleuren therapie, aromatherapie en ozon. Thermisch deken en handdoek houder zijn inbegrepen.