CONTACTEER ONS

Dijkstraat 11-15
2240 Viersel, België
tel. 0032 (0) 3 484 53 36

Contacteer ons

BESTEL ONLINE

EXPERTISE

Bij ons vind je producten van de allerbeste kwaliteit. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen we tevens de gunstigste prijzen bieden en de beste technische ondersteuning.

ZWEMBADOMGEVING

Je wilt natuurlijk dat je zwembad mooi geïntegreerd is in de omgeving. En heb je al nagedacht over de vorm en de omranding? En de plaats van het zwembad? Ook deze keuzes hoef je niet alleen te maken, want wij staan je bij met gedegen advies en hebben alles in huis om de zwembadomgeving te verfraaien.
Want, niet alleen de esthetiek telt, ook de veiligheid is van groot belang. Onze fraaie tegels en boordstenen zijn standaard uitgerust met anti-slip oppervlak, maar voelen toch aangenaam aan om met blote voeten op te lopen. Onderhoud is een fluitje van een cent met ons gamma passende onderhoudsproducten.
Ook voor allerlei onmisbare accessoires kun je gewoon bij ons terecht. Een (buiten)douche is bijvoorbeeld een echte essential om te voorkomen dat zonnebrandcrèmes, oliën en ander vuil, het zwembadwater verontreinigen of gewoon om je even lekker af te spoelen en op te frissen op een warme zomerdag. En een ladder heb je toch echt nodig om veilig het zwembad te kunnen betreden en te verlaten.