Spa


In een wereld vol druk en stress is een Spa of Whirlpool een heerlijk moment van massage en ontspanning. We bieden de uitgebreide gamma van ASTRAL aan. Ook hier is kwaliteit een zekerheid gekoppeld aan design en functionaliteit.

De reeks  ADVANCED

Ergonomische spa's met prestaties en configuraties die de veeleisende klant zal waarderen.De spa ATLANTIDA heeft twee lig en drie zitplaatsen, uitgerust met een totaal massagepakket van 52 hydromassage jets en 14 luchtmassage jets, 2 watervallen en 3 hoofdsteunen. Elke lig of zitplaats heeft een andere massage. Uitgerust met een ozonbehandeling, 5 led kleurentherapie en aromatherapie. Geleverd met thermische afdekking en uitbreidbaar met een audio set. Verschillende kleuren en omkasting zijn verkrijgbaar.
De spa EVOLUTION heeft eveneens twee lig en drie zitplaatsen maar heeft meer jets en een ergonomisch uitgewerkte plaatsen.. Deze spa is verkrijgbaar, net zoals alle modellen van de reeks ADVANCED, in andere kleuren en verschillende omkastingen . Uitgerust met & waterval, kleuren therapie, aromatherapie en ozon.
Thermisch deken en handdoek houder zijn inbegrepen.